Privacyverklaring Stal Fonck

Wij zijn er van overtuigd dat de bescherming van uw persoonlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persoonsgegevens verwerken, doen we dat dan ook in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016 ( hierna de ‘AVG’).
De gegevens die je hier invoert, worden enkel gebruikt voor het aanmaken en behouden van jouw login op de site. We gebruiken deze gegevens eveneens om je interessante ondernemersinfo te kunnen bezorgen vanuit STAL FONCK. Jouw gegevens zullen niet zonder jouw toestemming worden doorgegeven aan commerciële partners. Alle informatie over deze verwerking en jouw rechten daarbij, vind je in onze privacyverklaring. 

Verwerkingsverantwoordelijke
De betrokken gegevens worden verwerkt door Stal Fonck en worden volgens de AVG beschouwd als de verwerkingsverantwoordelijke, wat wil zeggen dat Stal Fonck instaat voor de correcte verwerking van de betrokken gegevens, en dat u bij eventuele vragen of voor de uitoefening van uw rechten met betrekking tot de gegevensverwerking, u zich eenvoudig kan wenden tot:

Stal Fonck
Eveline De Vidts
Grote Steenweg 302
9340 Oordegem
Gsm: 0499 59 36 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Doeleinden van de verwerking  
Wanneer u lid wordt van onze organisatie, zich inschrijft voor een activiteit, evenement,… of op een ander manier een overeenkomst afsluit met Stal Fonck, verwerken wij de opgevraagde gegevens (identificatiegegevens, contactgegevens en facturatiegegevens) omdat we die nodig hebben voor het uitvoeren van de overeenkomst, en om tegemoet te komen aan onze wettelijk voorziene boekhoudkundige verplichtingen. Vanuit ons gerechtvaardigd belang om onze dienstverlening zo veel mogelijk af te stemmen op uw specifieke behoeften, gebruiken wij uw contactgegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van Stal Fonck. 

Doorgifte van gegevens 
Uw gegevens worden niet doorgegeven aan externe partijen zoals commerciële partners, tenzij u daar uw toestemming voor geeft. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Hoe lang houden wij uw gegevens bij? 
De gegevens die wij verwerken om te kunnen voldoen aan onze boekhoudkundige verplichtingen, worden 7 jaar bijgehouden zoals de wet voorschrijft. De gegevens die wij verwerken in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, alsook de loggegevens van een eventuele toestemming die u heeft gegeven, houden wij na beëindiging van de overeenkomst of na het geven van de toestemming bij gedurende de toepasselijke wettelijke verjaringstermijn voor eventuele (buiten-) contractuele vorderingen (5 – 10 jaar). Alle andere gegevens worden gewist na beëindiging van de overeenkomst, met uitzondering van uw naam, ondernemingsnummer en mailadres, die wij nog twee jaar bijhouden na het einde van de overeenkomst.
Indien u bezwaar maakt tegen een verwerking van uw gegevens die gebaseerd is op ons gerechtvaardigd belang, worden de betrokken gegevens onmiddellijk gewist, tenzij wij deze gegevens tevens nodig hebben voor een ander doeleinde, en wij de gegevens binnen dat doeleinde hebben verkregen.  

Specifieke verwerkingen
Inschrijven op nieuwsbrief Indien u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, vragen wij u om uw contactgegevens na te laten (mailadres, naam, voornaam en ondernemingsnummer). Deze gegevens heeft Stal Fonck nodig om u de nieuwsbrief te kunnen bezorgen. Deze gegevens worden enkel voor dit doel gebruikt, en worden niet voor andere doeleinden aangewend. De gegevens worden evenmin doorgegeven aan derde partijen. Uw gegevens worden bijgehouden zolang u bent ingeschreven op de nieuwsbrief. Van zodra u zich uitschrijft, worden deze gegevens verwijderd, tenzij wij u uw gegevens ook in het kader van een andere doel hebt verstrekt (bijvoorbeeld lidmaatschap). U kan zich steeds uitschrijven, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stal Fonck – profiel 
Wanneer je een online profiel maakt op onze website, dan worden de gegevens die u daarbij ingeeft, door ons gebruikt voor het aanmaken en behouden van jouw login op de site, zodat je toegang krijgt tot afgeschermde delen,… . We gebruiken deze gegevens eveneens om met jou te communiceren over het lidmaatschap, of als contactgegevens wanneer je ons bijvoorbeeld een vraag stelt. Vanuit ons gerechtvaardigd belang om jou te informeren over ons aanbod, gebruiken we jouw contactgegevens ook om je relevante ondernemersinformatie van Stal Fonck te sturen. Wanneer je jouw profiel schrapt, worden de gegevens die je hebt ingegeven niet langer bijgehouden door Stal fonck, tenzij deze gegevens ook voor andere doeleinden reeds werden verkregen (bv: in het kader van jouw lidmaatschap, of naar aanleiding van het stellen van een vraag of het afnemen van een dienst.” 

Klachten 
Moest u toch om gelijk welke reden een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, kan u zich wenden tot: 

Stal Fonck
Eveline De Vidts
Grote Steenweg 302
9340 Oordegem 
Gsm: 0499 59 36 53
Email :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.